Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mistrives dit voksne barn?

12. april 2021 @ 19:00 - 21:30

85$

Bruger dit voksne barn sin tid forkert? Ser du magtesløs til? Har han eller hun lavt selvværd, angst, fobi eller er der noget fjerde, som tynger? Hjælp eller få støtte til at hjælpe din unge søn eller datter videre i livet.

Kom til foredrag (max 10 personer)

Foredrag målrettet ’Forældre til unge voksne’ i alderen 19-29 år som enten mistrives eller bare spilder sit liv af den ene eller den anden årsag (tvangstanker, fobi, lavt selvværd, stress, depression, isolerer sig, modløshed m.m.)

Genkender du nogle af disse problemer?

 • Mistrives dit voksne barn?
 • Spilder han eller hun sin tid?
 • Føler du dig magtesløs, fordi du ikke kan motivere dit barn?
 • Isolerer dit barn sig og har du svært ved overhovedet at komme i dialog?
 • Har din søn eller datter svært ved at komme i gang med en uddannelse?
 • Har dit barn svært ved at gennemføre en uddannelse?
 • Lider dit barn af eksamensangst?
 • Er dit barn frustreret?
 • Har dit barn svært ved at få venner eller få et forhold til at fungere? …

Lige meget om du har en hjemmeboende søn eller datter eller en ung voksen, der er flyttet hjemmefra, så kan du være nået til det punkt, hvor du ikke aner, hvordan du skal hjælpe dit voksne barn videre.

Du føler dig magtesløs og din frustration bliver formentlig kun værre, som tiden går. Jo mere du forsøger at hjælpe, desto værre bliver situationen. Måske kvitterer dit barn endda med at blive endnu mere indesluttet eller afvisende.

Der findes en række forskellige årsager til, at du måske oplever noget af ovenstående. Derfor inviteres du til dette mini-seminar, som handler om 7 af de vigtige årsager til, at vores børn nogle gange mistrives.

Få troen på, at det nok skal kunne lykkes …

… at få gjort dit barn lykkeligt.

Denne aften tegner og fortæller tidligere erhvervsleder, foredragsholder og træner i det personlige lederskab Thomas Anglov en model, som viser de 7 ting, der oftest giver anledning til uro i familien, og hvor dit barn måske kvitterer med at ’få ondt i livet’.

Denne aften giver dig forhåbentlig troen tilbage på, at det hele nok skal blive godt, så I forældre og jeres barn kan få jeres gode humør tilbage.

Det får du med hjem

Thomas Anglov rammer spot on på de udfordringer, som mange familier står med lige nu og måske har stået med i årevis.

Han tager med kærlig hånd og humor fat om den gordiske knude, som igennem længere tid er blevet strammere og strammere og efterhånden har ramt hele familien, dræber parforholdet og påvirker søskende.

 • Få nyt håb og troen på, at der også findes en vej for dit barn
 • Hør historier om, hvordan andre unge er kommet videre i livet på trods af udfordringer (fx angst og lavt selvværd)
 • Du får en kort teoretisk viden om de 7 vigtige ting, som kan være problemet bag problemet
 • Du hører kort om løsningsforslag og de værktøjer, hvor du som forældre kan gøre noget for at hjælpe dit barn – ikke mindst dig selv og familien – videre i livet
 • Du møder andre forældre denne aften, som sikkert sidder med den samme følelse af frustration og magtesløshed som dig selv.

Genkendelige hverdagsscenarier

Thomas Anglov er direkte, sjov og ALTID positiv. Han er ikke bange for at tage fat om sagens kerne. Her er ingen tabuer eller emner, som er for svære at tale om.

Som foredragsholder ynder Thomas Anglov at komme med genkendelige hverdagsscenarier og situationer, som får deltagernes smil frem på læben. Når Thomas slår sig løs bliver der både tegnet og leveret nye og knivskarpe metaforer – altid med et glimt i øjet.

Thomas Anglov er mentor for unge voksne, ligesom han også er det for ledere i dansk erhvervsliv.

Og så det praktiske …

På aftenen vil der være tid til at stille spørgsmål samt mulighed for at tale med andre forældre, som står med lignende udfordringer.

Der serveres kaffe og te, samt lidt småkager.

Det foregår i Annexet på Bastrupvej 15, 3540 Lynge. Et lille intimt sted med plads til 10 mennesker på kanten af Mølleådalen. Først til mølle.

Tilmelding nødvendig. Pris: Kr. 85, –

Detaljer

Dato:
12. april 2021
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Pris:
85$

Sted

Bastrupvej 15
Bastrupvej 15
Lynge, 3540 Denmark
+ Google Maps