Unge voksne – Udtalelser

Nicole, 23 år – Udtalelse

Jeg er et af de mennesker, der har været alt for meget shit igennem trods min unge alder. Faktisk, så kan jeg sætte flueben ved 15 ud af de 18 emner, som Thomas har inde på denne her hjemmeside under ”Dit problem”. Det siger en del.

Fra jeg var 11 år startede jeg allerede en søgen efter, at få det bedre. Hos diverse læger, psykologer, terapeuter og coaches. Men jeg kan fortælle dig, at jeg først fandt svaret da jeg som 20 årig begyndte hos Thomas Anglov.

Jeg fik lappet mine huller i cykelslangen – ryddet ud i mine skeletter i skabet (det var nogle store basser) – boostet mit selvværd – lært mig selv at kende og måske vigtigst af alt; anerkendt hvad jeg har været igennem.

Thomas har formået at give mig en tro på mig selv, og en indsigt som jeg vil tage med mig resten af livet. Den dag i dag har jeg fuldstændig ro i mig selv og jeg har det skønt. Jeg er ligeglad med hvad andre mennesker tænker om mig og jeg er blevet min egen nr. 1.

Jeg har lavet en video hvori jeg kort fortæller lidt om mit forløb hos Thomas, og hvor stor en indflydelse han har haft på mit liv.

Hvis du sidder derhjemme – eller måske du er forældre til én, som ikke har det godt – så tøv ikke med at give mig et kald. Jeg vil hellere end gerne snakke med dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål om Thomas og hans måde at arbejde på. Hans metoder er utrolig simple, og alle vil kunne følge med.

Kontakt: send dit tlf. nummer i en mail til thomas@anglov.dk og jeg ringer dig op.

Sofia, 21 år – Udtalelse

“Da jeg mødte Thomas, var jeg skeptisk for, om der overhovedet var nogen, der virkelig kunne hjælpe mig. Selv om jeg har været til utallige læger, psykologer og terapeuter, føltes det egentlig som om, jeg har kæmpet min kamp alene, siden den startede. Jeg vidste dog, at jeg var kommet så langt af min sti, som jeg kunne gå selv og, at jeg nu havde brug for et andet menneske til at vise mig vejen videre. Jeg havde dog heller ikke lyst til at blotte min strube over for endnu en psykolog. Jeg ville have råd, nye perspektiver og ideer til, hvordan jeg kunne komme af med min angst.

Thomas hjalp mig ikke kun med at komme af med min angst. Han hjalp mig med at finde ud af, hvad den egentlige kerne i mit problem var. Ved at finde problemets rod, var det ikke kun mine symptomer, der blev behandlet. Jeg kunne hele mine gamle sår og begynde at gro videre i min egen retning. Her er et eksempel på, hvor langt jeg egentlig er kommet på de få måneder, jeg har kendt Thomas.

Jeg sad i en kantine fuld af mennesker og spiste min frokost. Jeg havde ikke problemer med at trække vejret eller synke maden. Jeg havde ikke et hamrende hjerte eller kolde, svedige hænder, og mit blik flakkede ikke længere rundt i lokalet, som var jeg et vildt dyr, der fejlagtigt havde forvildet sig ind i menneskernes verden. På grund af Thomas føler jeg mig ikke som et nyt menneske, jeg føler mig som et menneske igen.

I dag står jeg med det ene ben ud af døren til Sydkorea. Jeg tager afsted om en uge. Jeg skal være afsted i fem måneder og gå på universitetet. Jeg skal til tre eksamener i den tid, så jeg glæder mig til at vise min mor (og mig selv og “hele verden”), hvor god en investering vores tid sammen har været.”

Anonym, 24 år – Udtalelse

“Jeg skred fra kæresten, men nu er jeg sørme tilbage igen og er 100% nyforelsket. På en skala fra 1-10 (hvor 1 er ‘skod’ og 10 er lykkelig), så er jeg på et 10-tal. Jeg er kommet fra et manglende sexliv til et fantastisk sexliv!”

Andre udtalelser:

ForældreHypnoterapi ParUnge voksneVoksen