Test af din persontype

Vi har alle forskellige holdninger, motivation og adfærd

Når vi er en persontype, så er der nogen, vi har det godt sammen med, og andre mennesker vi næsten ikke kan forstå. Det kan være en særdeles stor udfordring, hvis nu det er en af vores forældre, som vi har det lidt anstrengt sammen med. Men alting har en forklaring – også hvorfor det ‘slår gnister’ i familien en gang imellem.

Vi er alle mest af en persontype. Det er særdeles gavnligt, hvis du kender din persontype. Specielt hvis du gerne vil gå lidt på opdagelse i dig selv. Den test jeg arbejder med, giver dig en hurtig retningsgiver på

  • hvilken persontype du er mest af
  • hvad der motiverer dig
  • hvad dine stærke sider er – og også alt det modsatte.

Gå på opdagelse i dig selv

Tag en test og lær’ noget om dig selv, som du ikke vidste. Når du har taget testen, kan du vælge at se en kort eller en lang beskrivelse af de karakteristika, der er særligt udprægede for din persontype. Beskrivelsen fortæller dig

  • hvad du motiveres af
  • hvad du frygter
  • hvorfor du handler, som du gør.

Du bliver bevidst om, hvordan du handler og reagerer i pressede situationer, og hvordan du kan ændre din kommunikation og adfærd.

Når du har lært lidt om dig selv, kan du lave samme øvelse med din partner eller måske med dine forældre. Så skal du have dine forældre til også at tage en persontypetest. Det er ikke sikkert, at de har lyst til det. Jeg vil imidlertid sige, at hvis du skal have det bedre, og du stadig bor hjemme, så er det måske nødvendigt, at de også tager en persontypetest. Både du og dine forældre har nemlig nok noget, I bør lære. Det er faktisk også derfor, at der er et værktøj, der hedder ‘Kørekort til forældre‘.

Vil du gerne have andre forstår dig bedre?

Jo bedre du kender din egen og dine forældres personlighedstyper, desto bedre bliver du/I til at kommunikere til andre persontyper – også uden at blive misforstået. Det gælder alle slags mennesker – både piger & drenge, teenagere, unge voksne, forældre, familiemedlemmer, kammerater, venner & veninder, kolleger, kunder, chefer osv. Det er hele pladen.

Er en test af din persontype hokus pokus?

En Enneagramtest handler om din motivation, adfærd og beslutninger. Nogle mennesker mener, at en test for persontyper er det rene hokus pokus: At det er en billig form for astrologi, og at folk bliver puttet i kasser. Nogle bliver nærmest fornærmede over at skulle tage en test for persontype.

Som alt andet findes der mennesker, som laver både plat og penge på den videnskab, som dygtige mennesker igennem mange år har brugt både tid og penge på at udvikle. De test, du kan købe hos mig, er for tiden de bedste Enneagramtests, du kan få i hele verden.

Fordele ved at kende din persontype

For en familie vil læring om personlighedstyper kunne løsne op for en mængde forskellige misforståelser, konflikter og kommunikationsproblemer. Resultatet bliver et godt harmonisk familieliv med forstående børn og ikke-kontrollerende forældre. I får en bedre forståelse og respekt for hinanden. Motivationen og familieglæden stiger.

Selvom det måske lyder lige stærkt nok det her, så vil I bagefter kunne grine af det, som før irriterede jer ved hinanden. I er blevet mere opmærksomme på, hvordan I påvirker og reagerer på hinandens typer. I er steget i personlig indsigt, se mere herom under ‘Personlig indsigt‘.

Læs mere om de 9 persontyper

Vil du læse mere om de 9 persontyper i Enneagrammet, så kan du gøre det her på hjemmesiden. Se ‘Persontyper‘, eller du kan købe enten et hæfte eller en bog, se ‘Hæfte & bog om Enneagrammet‘.

Pris

Vi tilbyder flere forskellige ‘test for persontype’, hver med forskelligt omfang af typebeskrivelsen.

  • Persontype-test med 2 siders rapport:    250,- kr. ex. moms
  • Persontype-test med 20 siders rapport:  500,- kr. ex. moms
  • Persontype-test med 40 siders rapport: 750,- kr. ex. moms
  • Team-test med 15 siders rapport:            750,- kr. ex. moms

Køb

Kontakt Thomas Anglov på telefon: +45 4244 5050 eller på e-mail.

Du kan betale for test via Mobile Pay (4244 5050). Venligst anfør dit navn og e-mail – så sender jeg et link til dig.