Par – Udtalelser

Forskellige former for PAR

Maria og Jacob, Kærestepar – Udtalelse

”Jeg ved ikke lige, hvordan han bar sig ad. Men på forunderlig vis endte vi op med at blive nyforelskede igen. Ikke lige på én gang, men over et lille forløb. Det var helt fantastisk. I dag elsker vi igen hinanden, vi sover i samme seng, vi diskuterer konstruktivt, og vores børn roser os. Desuden har vi nok også lige sparet os selv for en mindre formue ved at undgå en skilsmisse”.

Helle og Tine, Mor og datter – Udtalelse

“Efter mange år, hvor min datter og jeg har haft den mest negative kommunikation, man kan tænke sig, så har vi nu endelig lært at kommunikere på en god og konstruktiv måde. Jeg må indrømme, at jeg fik ondt helt ind i sjælen, da jeg af min datter blev konfronteret med de svigt, hun har følt igennem barndommen. Men Thomas var super god til at vejlede både min datter og jeg. Vi har et stykke vej endnu, men nu kan vi i det mindste tale sammen uden at rive hovederne af hinanden. Vi var aldrig kommet så langt uden Thomas’ hjælp.”

René Schelhase, Mand, hvis kone gik – Udtalelse

“I 2008 gik jeg “ned med flaget” og pumpede penge i den ene psykolog efter den anden uden resultat. I 2015 tabte min kone tålmodigheden og valgte at flytte fra mig og vores fælles hus sammen med sine unger – hun havde mødt en anden mand. Det var så her, at jeg “tabte sutten”! Men heldigvis for mig, så kendte min chef en terapeut. Det var Thomas. Jeg startede hos ‘Troldmanden fra Lynge’’, og jeg skal lige love for, at det rykkede oppe i ‘øverste etage’. Efter timers god, intens snak fløj jeg nærmest hjem i min Volvo V70 – ja, den kørte sgu som en Aston Martin, sådan følte jeg det i hvert fald.

Thomas er meget anderledes – nærmest sådan lidt professor Balthazar-agtig. Han siger tingene direkte og enkelt, så selv jeg kan forstå det. Han er heller ikke bange for at lave skuespil. Jeg falder aldrig tilbage i mit gamle idiotiske liv. Hvis jeg da bare havde hørt om Thomas noget før, så havde jeg stadig boet sammen med min dejlige og skønne kone! Nu skal jeg klare mig uden, men jeg er stærkere, klogere, visere og mere velafbalanceret, end jeg har været på noget andet tidspunkt i mit liv. Min næste partner bliver en meget heldig kvinde. Jeg er nemlig kommet ud af det her forløb hos Thomas i en ny og stærkt forbedret udgave af mig selv – med lysten til det hele. Thomas vil nok altid være en del af mit nye liv – måske med et årligt servicebesøg. Det koster lidt, men det koster til gengæld alt at miste sin kone!”

M og J, Kærestepar – Udtalelse

“Vores forhold var ‘støvet til’. Efter 25 års ægteskab, hvor vi igennem de seneste 10 år ikke fik talt ordentlig ud omkring vores behov, drømme og prioriteter, så gik det bare ned ad bakke. Vi var egentlig glade for hinanden, vi gjorde bare alle de forkerte ting. Så ‘ting’ blev bare værre og værre, og vi blev hver især mere og mere irriterede. Vi skændtes og til sidst delte vi ikke engang seng sammen mere, men sov i hvert vores rum i huset. Skilsmissen lå og ventede lige om hjørnet, og den ene af os begyndte også at date en alternativ partner. Det var så her, at alt blev sat op på ét bræt ude hos Thomas.

Jeg ved ikke lige, hvordan han bar sig ad. Men på forunderlig vis endte vi op med at blive nyforelskede igen. Ikke lige på én gang, men over et lille forløb. Det var helt fantastisk. I dag elsker vi igen hinanden, vi sover i samme seng, vi diskuterer konstruktivt, og vores børn roser os. Desuden har vi nok også lige sparet os selv for en mindre formue ved at undgå den skilsmisse, der lå lige om hjørnet. Tusinde tak for hjælpen Thomas!”

Anonym 24 år, del af et kæreste-par – Udtalelse

“Jeg skred fra kæresten – men nu er jeg sørme tilbage igen … og 100% nyforelsket. På en skala fra 1-10 (hvor 1 er ‘skod’ og 10 er lykkelig, så er jeg på et 10-tal. Tak for hjælpen Thomas!

Inden mit møde med Thomas var jeg:

 • træt af forholdet
 • følte mig fortabt
 • tvivlede på mine følelser
 • troede at det kun var hende der var problemet
 • havde et manglende sexliv
 • følte mig kontrolleret af min kæreste
 • havde brug for et pusterum
 • ville væk
 • havde brug for at finde mig selv
 • havde mistet min maskulinitet
 • kunne ikke sige hvad jeg følte
 • sagde aldrig min mening 100%.

Efter mit møde med Thomas har jeg:

 • fået en anden kæreste, der er liderlig efter mig
 • har fået mit sexliv tilbage
 • kan sige hvad jeg føler
 • tør sige hvad jeg føler
 • har fået værktøjer til at afværge tilspidsede situationer mellem mig og kæresten
 • har fået lysten tilbage
 • er glad når jeg står op om morgenen
 • har fundet ud af at jeg kan klare mig selv alene
 • ser udfordringer som spændende og ikke som skræmmende
 • nu siger jeg min mening på en god måde.”

Ulrich 50 år, nyforelsket i sin kommende kone – Udtalelse

“Til din store glæde, men med en negativ indvirkning på din omsætning, kan jeg meddele, at Tove og jeg kommer meget bedre ud af det med hinanden. Jeg bliver bedre og bedre til at åbne munden og give udtryk for meninger, holdninger og følelser… og forsøger fortsat at huske, at give masser af krammer til Tove. Skønt, ikke!

Bl.a. med din hjælp og store indsigt, er jeg blevet ganske præcis i mine ønsker i forhold til nyt job. Det har medført, at jeg er noget selektiv (kritisk, ville nogen nok sige) i forhold til de virksomheder, jeg kontakter eller de job, jeg søger. Så længe at vi er i den fantastiske situation, at økonomien ikke tvinger mig til at tage et job for pengenes skyld, er vi ganske tilfredse og tager den tid, der skal til. Jeg er helt rolig og fortrøstningsfuld. Tak Hr. Anglov, min coach og ‘irriterende’ plageånd.”

Andre udtalelser:

ForældreHypnoterapi TeenagereUnge voksneVoksen