Hypnoterapi – Udtalelser

Udtalelser, hvor værktøjet var hypnose og hypnoterapi

Hvis du vil læse lidt om, hvad andre unge med forskellige fobier har fået ud af at komme i behandling hos mig, så læs nedenstående udtalelser.

Anonym, Edderkoppe-skræk – Udtalelse

“Jeg kan nu tåle at være i selskab med edderkopper. Faktisk er det helt o.k., at de er der og endda være i stue sammen med dem. Det er jo fantastisk efter at have været uvenner med dem i snart 40 år. Tak for at jeg fik min frihed igen – sådan føles det.”

Karin Jensen, Flyskræk – Udtalelse

“Tusinde tak for hypnosen. Nu er jeg “flyvende igen”. Det er ganske simpelt pragtfuldt at komme ud at rejse igen. Nu har jeg kørt på ferie i de seneste 20 år, og derfor kun været i Europa. Nu har jeg lige været en tur på de Tenerife. Det var intet mindre end fantastisk.”

Søs, Højdeskræk – Udtalelse

“Før kunne jeg ikke gå op i høje bygninger. Jeg kunne ikke tåle at kigge ned. Jeg gik ikke på metaltrapper, hvor jeg kunne se igennem trinene. Jeg havde et stort ønske om at kunne komme op på Rytterknægten, når jeg skulle til Bornholm med familien. Min datter forsøger at lokke mig med til faldskærmsudspring, men jeg får det dårligt bare ved tanken
I dag er Rytterknægten besteget! Kun lidt sommerfugle i maven. Ingen rystende ben eller svimmelhed, kun lidt sommerfugle i maven på vej op. Totalt sejt ! Jeg kunne nyde udsigten helt afslappet – 1000 tak! Ja – friheden nærmer sig – SEJT.”

Siff Dahl, Eksamensangst – Udtalelse

“Ville lige sige tak for hjælpen med hypnosen. Det hjalp mig meget, og min eksamen gik godt!”

Anja Buus, Mor til Nathalie, EksamensangstUdtalelse

Nathalie’s problem var, at hun ikke kunne præstere, når det gjaldt, mens hendes mor Anjas udfordring var stor nervøsitet før eksamener.
Først skulle Anja til eksamen og så skulle datteren Nathalie. Stoffet var forskelligt – men følelsen den samme: Panisk kaos og en forventning om IKKE at kunne levere ’når det virkelig gælder’ selv om stoffet var på plads.

“Uafhængigt af hinanden – med kontinenters adskillelse gennemgik vi samme proces, og fandt hver vores indre krigerkvinde: Bevidst kompetent og uden våben, men klar til at møde uddybende spørgsmål og kritiske vinkler. Tak Thomas. Vi har begge leveret toppræstationer.”

Tina Jensen, Bange for at køre bil – Udtalelse

“Så har jeg været nede for at besøge min søster i bil vel at mærke! Efter mit biluheld har jeg kun meget nødigt kørt bil i flere år. Hver gang har jeg været super nervøs, svedig og med hjertebanken. Kører man ikke bil i Danmark, så er der mange ting, der ikke er så nemt. F.eks. hvis jeg skal besøge min søster i Tyskland. Resultatet af min bilfobi var, at jeg kun sjældent så min søster. Men nu er jeg lige kommet hjem fra Tyskland i bil. Godt nok var det min mand, der kørte. Men næste gang er det mig, der skal sidde bag rettet, og jeg glæder mig.”

Stine Lindström, Bange for nåle – Udtalelse

“Alene det faktum, at jeg nu kan tænke på min angst for sprøjter med ordene “før” og “efter” er et mirakel for mig!

Før: Inden hypnosen var bare tanken om sprøjter nok til at det knugede sig i maven. Pulsen hamrede. Jeg fik koldsved og sort for øjnene. Jeg har aldrig klaret at høre andre fortælle om noget, der har med sprøjter at gøre, end mindre se det (i virkeligheden, billeder, fjernsyn) eller selv skulle stikkes. Sidst jeg blev stukket blev jeg kraftig opfordret af sygeplejersken til at gøre noget ved min angst, for min egen skyld. Hun kunne se, at den var helt gal med mig.

Efter: Efter hypnosen mærker jeg INGENTING, når jeg tænker på nåle. Faktisk gik jeg direkte hjem til min computer, googlede “injektion” bare for at se, om følelsen virkelig var rigtig – at min angst ikke er der mere. Og det er den ikke! Det er mærkeligt, men sandt. Jeg forstår det ikke – men hvorfor skal man også forstå alting. Jeg accepterer med stor taknemmelighed fakta! Selv om jeg ikke har prøvet at blive stukket igen efter hypnosen, men er ikke i tvivl om, at jeg vil kunne håndtere situationen helt anderledes end inden – og det er en kæmpe lettelse.”

Maya Langhoff Fehrmann, Bange for Nåle Udtalelse

“Før kunne jeg ikke komme til læge eller tandlæge af frygt for nåle. Jeg kunne ikke engang se på et billede af en nål og endnu mindre se på, at andre blev stukket.
Nu har jeg set på nogle videoer på nettet med nåle og har det helt fint med det. Nu kan jeg også sagtens snakke med min mor om vacciner, så hypnosen har helt klart hjulpet mig. Men jeg har det stadig dårligt ved tanken om at skulle stikkes af lægen. Derfor snakkede jeg med mor om, om jeg ikke nok kunne få lov til at komme hos dig én gang mere, fordi jeg er så glad over, at du har hjulpet mig.”

Lone K. Hansen, Bange for fjerkræ – Udtalelse

“Behøver jeg at fortælle, hvor glad jeg er. Jeg elsker at komme til Thailand, og samtidig hader jeg det. Eller rettere .. jeg hadede det. Der render høns rundt alle mulige vegne lige meget, hvor man kommer, og det kan jeg bare ikke tåle. Jeg kan slet ikke holde ud at se på høns (og mange andre fugle for den sags skyld – men specielt høns). Derfor besluttede jeg for år tilbage, at nu var det slut med at rejse til Thailand. Men nu har hele familien lige har været en tur til Thailand. Og jeg havde det pragtfuldt … høns eller ej. Sikke en befrielse. Sikke en gave. Tak for det. Også tak fra familien!”

Pige 11 år, Bange for små hunde – Udtalelse

“Før havde jeg det sådan , at bare der gik en lille hund – ikke de store hunde – på den anden side af fortorvet, så fik jeg det direkte dårligt. Mødte jeg en lille hund på min side af fortorvet, så gik jeg over på den anden side af gaden. Hvis der var en lille hund i det rum, som jeg skulle ind i, så gik jeg ikke ind i det rum. I dag kan jeg kæle med små hunde. Jeg var lidt anstrengt i begyndelsen, men jeg gjorde det. Jeg er stadig opmærksom på små hunde, men det er som om, jeg har sluttet fred med at være hysterisk. Små hunde styrer ikke længere mit liv.”

Mogens, Rygestop – Udtalelse

“Før røg jeg ca. 20 cigaretter hver dag. Det har jeg gjort i 40 år – lige siden jeg var 20 år. Jeg tændte nogle gange den ene cigaret med den næste. Min kone og jeg besluttede så, at nu skulle vi gøre noget – ikke mindst fordi helbredet også stod på spil. Da vi ikke selv kunne finde modet eller initiativet til at stoppe med at ryge, ringede vi til Thomas.
Nu er det 2 måneder siden, vi blev hypnotiserede, og vi er begge stadig røgfri. Det er bare så fantastisk. Vi har oven i købet tabt os, så vi føler os bare så sunde.”

Uri Tzabari, Rygestop – Udtalelse

“Før jeg kom og mødte dig, må jeg indrømme, at jeg var lidt spændt. Spændt over, at når jeg er færdig her, så vil jeg få det meget bedre med mit liv. Jeg var træt af, at jeg var en slave af smøger. Hver gang der var en pause, efter maden, efter og før filmen, inden rejsen og efter … Jeg kunne blive ved med at komme med eksempler.
Jeg spurgte mig selv på et tidspunkt – under vores første samtale i telefonen – har jeg lyst til at stoppe med ryge? Er der fordi jeg ikke GIDER mere, eller er det IDEEN om at være røgfri, der tændte mig? Ja, det var sgu’ begge dele. Jeg følte en lettelse efter behandlingen. Det er slut med at være en taber. Jeg stopper nu fordi jeg kan. Ideen med, at jeg er røgfri tænder mig … og ikke en smøg. Tak for hjælpen Thomas….og tak for at jeg er fri!”

Jan, Rygestop – Udtalelse

“I de seneste 20 år har jeg røget ca. 30 cigaretter om dagen. Efter morgenmaden, til møder, når jeg snakkede i telefon, foran tv’et, efter aftensmaden, hvis jeg skulle være inde i lang tid, før jeg gik i seng, når jeg skulle have frisk luft (paradoksalt nok) osv. Grundet mit arbejde som direktør for 70 mennesker, var jeg kommet ind i en periode med stress, som havde sat sig på min appetit. Efter at Thomas havde kureret det, besluttede jeg, at “røgen” også skulle ansøges om at blive lagt på hylden. Jeg har nu nået mit mål! Efter én enkelt omgang hypnoterapi og en aftale om nedtrapning over 3 uger, er jeg i dag røgfri. Jeg ryger ikke cigaretter mere – det er bare ikke til at forstå. Det har faktisk ikke været nemt, men jeg er røgfri. Jeg vil nu nyde mit nye liv ved at gå en tur og nyde den friske luft uden røg.”

Stina Lindström, Vægttab – Udtalelse

“Før: Jeg har været slem til at småspise og “gå i skabene”. Specielt søde sager har jeg ikke kunnet få nok af. Stille og roligt har jeg taget på – kilo som jeg ikke har formået at smide igen.
Efter: Efter min tur i stolen hos Thomas er sliktrangen væk. Vist kunne jeg vælge at spise alligevel, men jeg har ikke behovet mere. Jeg kan holde op med at spise, når jeg er mæt, og jeg behøver ikke at spise sødt bare fordi jeg er sulten. Jeg har simpelthen ikke lyst til det. Som bonus regner jeg med at smide nogle kilo, og er allerede godt på vej!”

Dan, Vægttab Udtalelse

“Før: Jeg spiste altid kager i kantinen om eftermiddagen. Efter: Jeg har ikke rørt en eneste kage hele ugen – det er bare super.”

Marianne von Eyben, StressUdtalelse

“Før: I forbindelse med en akut stresslidelse fik jeg kvalme, hver gang jeg åbnede min pc. Efter: Thomas har ved en enkelt seance med hypnoterapi fået dette ubehag til at forsvinde. Allerede samme dag kunne jeg anvende min pc uden problemer. Jeg kan derfor give Thomas mine varmeste anbefalinger.”

Birthe, Søvnproblem – Udtalelse

“Jeg er igennem flere år vågnet op hver morgen meget, meget tidligt. Gik i en døs hele dagen, sov om aftenen ved fjernsynet, eller når jeg læste en bog, eller foretog mig noget andet. Det var ret uudholdeligt. Så gik jeg til hypnose hos Thomas. Efter behandlingen gik der nogle dage, så begyndte mit liv at ændre sig til det bedre. Først kunne jeg holde mig vågen om aftenen og gik senere i seng. Langsomt sov jeg længere om morgenen og var frisk hele dagen. Det var bare super.”

Stina Lindström, Søvnproblem – Udtalelse

“Igennem længere tid er jeg vågnet midt om natten ved 3-4 tiden og kunne ikke falde i søvn igen. Selv om jeg prøvede at gå (meget) sent i seng, så vågnede jeg stadigvæk ved 3-4 tiden. Til sidst fandt jeg en løsning, der fungerede nogenlunde. Jeg gik i seng samtidig med børnene ved 21-tiden. Suk, hvad er det for et liv? Efter en dejlig, afslappende hypnose, så sover jeg nu igennem – endelig. Det er en befrielse og en lettelse. Thomas får mine varmeste anbefalinger. Han kan sit kram, og jeg har fået dyb respekt for, hvad hypnose kan gøre. Tak.”

Merete, Yasmins mor, Lavt selvværd – Udtalelse

“Kære Thomas. Yasmin har ikke haft anfald i 15 dage, og det betyder meget for os. Du er velkommen til at ringe for at høre hvor godt hun har det, hvis du har tid og lyst.
Glad hilsen fra os”

Jan, Hukommelsestab – Udtalelse

“Da jeg var 12 år døde min far af sygdom. Min mor sendte mig ned på gården for at lege med mine kammerater. Så jeg fik aldrig sagt farvel til min far. Jeg var en sej dreng, så jeg besluttede mig ikke at være ked af det eller vise nogen form for sorg. Som 60-årig kunne jeg intet huske fra min tid sammen med min far. Der var bare sort skærm.
Det var som om, nogle havde fjernet min hukommelse fra før, jeg var 12 år. Sjovt nok kunne jeg huske andre ting fra min barndom. Helt tilbage til mit 3. år. Men – intet om min far – absolut intet. Det tog Thomas nøjagtig 2 timer at få ”åbnet op” til min hukommelse. Umiddelbart og allerede under behandlingen fik jeg 5 historier frem om min far. Og siden er der stødt flere til. Det er vidunderligt. Jeg føler, at min livshistorie er blevet komplet. Det er som om jeg er blevet et helt menneske igen. Sjovt nok – så giver det mig fornyet energi, og en motivation som jeg har savnet længe.”

Mette Skjoldager, Bange for penge – Udtalelse

“Jeg vidste godt, at jeg havde angst for at mangle penge, men blev først klar over, at det var en fobi, da jeg i en øvelse på et kursus hos Thomas, skulle se på min angst. Jeg søgte hjælp hos Thomas til at få behandlet mine angsttilfælde. Efter en snak om mig og mit liv, lavede Thomas en hypnose med mig. En rejse tilbage i tiden – tilbage til, hvor det hele startede. Vi fik taget fat i roden af fobien. Det var en oplevelse af at blive forstået og elsket, der førte mig igennem mit univers. Jeg blev – om jeg så må sige – intrigeret i mig selv og blev hel igen. Tiden derefter har været en anderledes oplevelse af penge og regninger. Det har givet mig en anden ro, hvor jeg ikke går i panik eller får angst, når der bliver talt om penge. Jeg har udfordret mig selv, og den gamle angst er helt væk – tilbage er der kun tillid og tro på at tingene løser sig – fantastisk.”

Andre udtalelser:

ForældreParTeenagereUnge voksneVoksen