Voksen – Udtalelser

Mentorship, Lone – Udtalelse

Mentorship, Martin Lauritzen – Udtalelse

Mentorship, Daniel – Udtalelse

Margrethe Ilsø Ericsson, Coaching – Udtalelse

“I 2016 var mit indre fyldt af frustration, og jeg var egentlig ret ulykkelig. Selv om jeg havde en dejlig kæreste, et godt helbred, gode venner og en god bolig, følte jeg, at jeg sad fast. Arbejdet fyldte også meget. Jeg fik stresssymptomer, som forplantede sig til mine omgivelser. Jeg var faktisk ude af balance. Jeg havde truffet Thomas et par gange og valgte at kontakte ham, da jeg ikke ville være ulykkelig længere. Jeg tog mod til mig, og lod ham bore og finde frem til, hvad det egentlig handlede om.

Det handlede slet ikke om arbejde, som jeg troede. I løbet af et par måneder nåede vi frem til, at jeg måtte træffe en svær beslutning om at forlade min kæreste, for det var der, ‘skoen trykkede’. Jeg ville ikke være alene mere, men han var slet ikke klar. Det var svært og krævede mod, og det lettede at få det gjort.

Så skete der noget helt uventet. Vores forhold endte nemlig slet ikke, men blev starten på et nyt liv. Min beslutning gjorde nemlig, at 14 dage senere friede han. Et halvt år senere købte vi et dejligt hus sammen, og i maj 2018 holdt vi bryllup. Nu skinner mine øjne, og jeg er helt igennem lykkelig. Det er lutter lagkage.”

Christian Nielsen, Coaching – Udtalelse

“Mit liv har på så mange punkter ændret sig efter vores møder – ikke mindst fordi Thomas Anglov fik givet mig værktøjerne til at ændre, men også fordi jeg vågnede op og så, hvor forkert mit liv var. Fik afsluttet mit ægteskab på en super fed måde, så vi i dag kommer rigtig godt ud af det med hinanden.

Hos Volvo kører det bare, og selv i mit eget firma, som jeg har kørt ved siden af mit job i Volvo i de seneste 5 år, er jeg kommet til erkendelse af, at det ikke var mig at blive selvstændig. Da jeg fik fundet mine ‘huller i cykelslangen’ og gjort noget ved dem, blev jeg er helt nyt og positivt menneske, og har aldrig haft det bedre! Lad det være en inspiration til alle.

Så har jeg mødt ”the one and only”, som dumpede ned i mit liv, så snart jeg havde lappet alle ‘hullerne i min cykelslange’, og dermed var klar til kærligheden!
Så Thomas, mit møde med dig har på alle måder ændret mit liv til det absolut bedste! TAK.”

Charlotte, Coaching – Udtalelse

“I 2013 kom jeg til et fantastisk foredrag med Thomas Anglov, hvor jeg stiftede bekendtskab med nogle af de mange kompetencer, som han besidder. Her hørte jeg om persontyper, hvad det vil sige, og hvad du kan bruge det til. Jeg blev bekendt med, at han bl.a. kunne afhjælpe fobier med hypnose og meget andet. Det besøg har været starten på et langt forløb, hvor jeg har kunnet udvikle mig både personligt og arbejdsmæssigt.
Jeg bestilte en tid, da jeg havde en meget voldsom flyskræk, som jeg ønskede at komme af med. Efter få samtaler og blot en hypnose var det allerede meget lettere at flyve. Efter foredraget om persontyperne har jeg løbende haft timer med Thomas Anglov, hvor vi har arbejdet med persontyperne (Enneagrammet) både den personlige og arbejdsmæssige udvikling, som jeg har haft stor værdi af.
Jeg er gift og har 2 børn. Jeg har en karriere, hvor jeg har en meget travl hverdag. Jeg har som mange andre nogle gange haft forskellige udfordringer med børn, parforhold, arbejde og familie samt situationer i karrieren eller dagligdagen. Det har været en stor hjælp at få forståelse af en selv og fra andre. Det har gjort det lettere at løse eller undgå uoverenstemmelser.
 
Jeg har i perioder af mit liv, været meget stresset. Det har givet sig til udtryk på mange punkter, hvor jeg igen har gjort brug af samtaler og hypnose. Det har i mit tilfælde gjort, at jeg har kunnet klare presset selv om det nogle gange har set sort ud.
 
På et tidspunkt i mit forløb hos Thomas Anglov, hvor jeg ikke gik regelmæssigt til samtaler, blev jeg rigtig dårlig på mange punkter. Jeg blev undersøgt, men intet fundet. Det viste sig, at det var stress. Da jeg startede med regelmæssige samtaler, som stille og roligt gjorde, at jeg er blevet stærkere og stærkere. Havde jeg ikke været det forløb igennem med Thomas, var jeg måske som mange andre endt med at blive langtidssygemeldt og ikke være i stand til det, som jeg kan klare i dag.
 
Denne udvikling har givet mig en ro og et overskud, som jeg ikke selv har formået at få frem. Alle disse redskaber, som jeg har fået med i bagagen, er der ingen, der kan tage fra mig. Jeg kan derfor varmt anbefale, at du kontakter Thomas Anglov. Hvis han ikke mener, at han har mulighed for at hjælpe dig, så er han også den første til at give dig den tilbagemelding. Men husk at det kræver en positiv indstilling af dig at komme i den rigtige retning. Det skal Thomas nok hjælpe dig med. Selv i mine gode perioder har det altid været vigtigt for mig at holde fast i en samtale en gang i mellem. Eller en lille peptalk.

Winnie Barret, Coaching – Udtalelse

”Som typen, der frygter at træffe forkerte beslutninger, har resultatet af personlig samt jobmæssigcoaching været med til at sætte gang i handlinger og mål, som af flere grunde var svære for mig at få hul på. Tak for det hjertelige ‘spark’.”

Ole Wandall-Frostholm, Coaching – Udtalelse

”Jeg er meget begejstret for Thomas’ måde at undervise på. Thomas har en dyb pædagogisk forståelse for indlæring hos sine kursister og formår både at provokere og være sympatisk på samme tid.”

Anni Hoffmann, Coaching – Udtalelse

”Jeg fik flyttet rundt på mit tankemønster på en dejlig udviklende måde.”

Andre udtalelser:

ForældreHypnoterapi ParTeenagereUnge voksne