Voksen

Er du træt af det hele?

På tidspunkter i vores liv, kan vi godt gå hen og miste troen på, om der overhovedet ligger noget godt i vores liv, som venter på os ‘down the road’.

Jeg hjælper dig med at få det godt

Jeg bilder mig i al beskedenhed ind, at jeg kan hjælpe dig med rigtig mange af dine udfordringer her i livet. Jeg kalder under ét alle disse udfordringer for ‘Huller i cykelslangen’ (se ‘Huller i cykelslangen‘). Disse huller kan bestå af alt muligt.

Jeg hjælper med fysiske og biologiske ubalancer i dit liv:

Jeg hjælper med mentale belastninger, som du er blevet udstyret med i dit liv af den ene eller den anden årsag. Det er dem jeg kalder for dine ‘skeletter i skabet:

  • Fobier
  • PTSD
  • Angst
  • Tidlige oplevelser omkring sex-misbrug, psykisk og fysisk vold og mange andre grimme ting
  • Se Skeletter i skabet‘.

Jeg hjælper dig med alle dine ubalancer

Det er svært at sætte ord på, hvilken af dine ubalancer der er den værste. Som voksen kan vi have rigtig mange ubalancer. For at finde den vigtigste anvender jeg ovenstående test for balance, som kommer med et fint fingerpeg. Herudover taler jeg med dig.

Selvom det kan være meget svært for dig at finde rundt i dine ubalancer, så har jeg – som udenforstående – meget let ved at se, hvilke ubalancer der er de vigtige og derfor dem, du bør tage dig af først.

Jeg spiller skak med din underbevidsthed

Det er jeg ret god til. Hvis du som voksen har et eller flere skeletter i skabet (se ‘skeletter i skabet‘), så er du kommet til den rette, for jeg har længe studeret og fjernet skeletter i diverse skabe. Jeg er vel lidt af en ‘ghostbuster’ kan du sige. Næsten alle skeletter kan hives ud af skabene og bearbejdes, så de ikke længere chikanere din adfærd.

Hvad er vigtigst at fikse først – skeletter eller ubalancer ?

Tricket er at finde ind til dine ubalancer og skeletter. Herefter prioritere vi, hvilke ubalancer der chikanerer dit liv mest, hvor du har flest følelser gemt, samt en række andre vigtige faktorer.

Tricket ligger gemt i, at jeg ‘reparerer dig’ i en meget bestemt rækkefølge. Det er simpelthen alfa & omega – ellers spilder du din tid og penge. Det er det jeg hjælper dig med.

En anden årsag til, at det er godt at søge hjælp er, at er du først presset, så tænker du ikke så rationelt, som når du ikke er presset. Får du hjælp, så går det bare meget hurtigere med at få det godt igen. Hvis din proces tilmed også handler om, at der skal spilles skak med din underbevidsthed, så kræver det altså en specialist, der ved, hvad han gør.

Hvordan kan jeg hjælpe med så mange forskellige ting?

Svarene er flere og de er meget simple.

  1. Jeg en ældre herre, som har prøvet meget i mit lange liv, så jeg har efterhånden en lang erfaring at trække på.
  2. Jeg har i mange år fungeret som leder i dansk erhvervsliv og trænet i at motivere mine medarbejdere. Det er nøjagtig samme principper, jeg anvender, når jeg skal motivere mennesker til at fungere godt eller en hel familie for den sags skyld.
  3. Jeg har studeret menneskets hjerne i mange år og fundet frem til en metode, der kan helbrede – eller som minimum afhjælpe – en lang række forskellige udfordringer hos voksne. I al beskedenhed syntes jeg, at metoden er forholdsvis simpel. Den virker på mange mentale udfordringer (eller ‘Skeletter i skabet’, som jeg godt kan lide at kalde det). Alle kan være med. Det er derfor jeg kan hjælpe dig med så mange forskellige ting, som der er listet på min hjemmeside.

Tricket ved at anvende denne simple metode ligger i prioritering og rækkefølgen af det blend af udfordringer og teori, der er nødvendig for at hjælpe dig. Vi skal begge gøre vores bedste. Gøres det forkert, spilder vi vores tid sammen. Gør vi det rigtigt, så er der gevinst.

Få success hurtigt

Hvis du gerne vil have et hurtigt resultat, så skal du ringe eller skrive til mig. Hvis du er parat til at få det godt igen, træner den teori, jeg lærer dig, og benytter de øvelser, du får, får du garanteret effekt på kort tid. Til din orientering tager de fleste processer, jeg kører fra 3-15 timer afhængig af, hvor godt vi arbejder sammen.

Case: Se video med Lone Steen, mentorship

Under referencer kan du læse, hvad andre voksne har oplevet og opnået i forløb sammen med mig. Dels under ‘Voksen‘, dels under ‘Par‘.